Представителна група на Българското дружество по хранене и диететика...

БЪЛГАРСКО ДРУЖЕСТВО
ПО ХРАНЕНЕ И ДИЕТЕТИКА

Българското дружество по хранене и диететика публикува сборник с материали от ХI-тия Национален Конгрес по хранене със заглавие „НАУКАТА ЗА ХРАНЕНЕ С ОЦЕНКА НА НАСТОЯЩЕТО И ПОГЛЕД КЪМ БЪДЕЩЕТО“.

Сборникът обхваща актуални теми и съвременни изследвания в областта на храненето, като хранене при деца и подрастващи, нови храни и медикаменти в лечението на съвременни заболявания, проучване на причините за затлъстяване, нови хранителни технологии.

Повече информация относно неговото съдържание, могат да бъдат намерени тук.

Представителна група на Българското дружество по хранене и диететика участва в XIV-тата Конференция на....

БЪЛГАРСКО ДРУЖЕСТВО
ПО ХРАНЕНЕ И ДИЕТЕТИКА

Между 14 и 17 ноември 2023 г. в Белград се проведе 14-та Конференция на Федерацията на европейските дружества по хранене (FENS). Тази федерация, съставена от 27 нестопански европейски организации по хранене, е посветена на насърчаването на научни изследвания и обмена на знания в областта на храненето.

Имаме удоволствието да споделим, че успешно допринесохме за активното участие на членове на дружеството в този международен научен форум.

Основното мероприятие на FENS е Европейската конференция по хранене, която се организира на всеки 4 години. За подробности и актуална информация относно това събитие, посетете официалната страница на събитието тук

Общи условия и политика за сигурност | Използване на бисквитки
© 2024 Българско дружество по хранене и диететика.
All rights reserved. Web design and development by M3 Communications Group, Inc.